Nobilia Elements maakt een individuele inrichting van uw huis mogelijk, die flexibel is aan te passen aan uw levenssituatie. Ons innovatieve nobilia elements woonconcept schept meer ruimte voor de belangrijke dingen in het leven.

Levenswijzen veranderen. Van de ene dag op de andere is een nieuwe keuken, een nieuwe badkamer of een nieuw huiskamermeubel nodig. Eenvoudig en snel. Ongecompliceerd. Dit vereist een modulair één-twee-drie-concept met meubelelementen die zich naar uw leven voegen. Op elk moment en voor de toekomst. Dit vereist flexibiliteit, duurzaamheid en snelle oplossingen.

U kunt onze brochure met het gehele portfolio downloaden. Of u kunt uw keuken online via de 3D tool ontwerpen. Dit is handig om te weten wat wel en niet mogelijk is in jouw keukenruimte. Heel eenvoudig en ongecompliceerd.

 

Keuken

Kies en stel uw keuken samen met behulp van ons eenvoudige modulaire concept. U kunt snel verschillende werkbladen en nisbekledingen combineren met een breed scala aan keukenkasten en planken, om vervolgens de keuken compleet te maken met elektrische apparatuur naar keuze. Of het nu gaat om een singles keuken, een studentenkeuken, een keuken voor forensen of voor de eisen van een familiekeuken, het flexibele keukenbouwpakket van nobilia elements voldoet aan uw individuele wensen en kan te allen tijde door middel van uitbreidingen aan nieuwe levenssituaties worden aangepast.

Badkamer

De esthetische nobilia elements -badkamermeubels voor uw persoonlijke droombadkamer. Kies uit onze individuele combinatiemogelijkheden en maak van uw badkamer een heel bijzondere plek. Ons assortiment hoogwaardige badkamermeubels biedt een gecoördineerde selectie van kleuren die u kunt kiezen of combineren voor uw nieuwe badkamer. Kies tussen een warme hout- of moderne betonlook en matte kleuren. Ontwerp uw badkamer volledig volgens uw wensen en creëer uw eigen persoonlijke droombadkamer.

Living

De hoogwaardige woonmeubels van nobilia elements staan garant voor een rechtlijnige vormgeving met flexibele oplossingen. Gebruik de verschillende modules en richt uw huis eenvoudig en snel in. De kleur- en materiaalcombinaties kunnen naar alle ruimtes worden overgezet en zorgen zo voor een woonconcept alsof het uit één hand is. Met de modulaire nobilia elements creëert u een open en vriendelijk woonconcept, dat desgewenst flexibel van de woonkamer naar de keuken of de badkamer kan worden overgezet. Kies tussen een hout-, leisteen- en betonlook of matte kleuren en tover uw woonkamer om tot een ware oase van welbehagen.